Få besøg af en ballonmand,
der elsker ballondyr!

Ballonmand Lillebror

Sjovt for børn og voksne

Flotte og farvestrålende ballondyr er et fantastisk indslag, når du afholder et arrangement, hvor der både er børn og voksne.

Nogle tror at ballondyr ”bare” er et ballondyr – men det er det ikke !

Det er en hund … det er en giraf … det er et sværd … det er en bi…. det er en kæmpe blæksprutte…. det er en hjerteblomst….det er en kanin…. det er en ballon…..

Ballondyr er også “sjov og ballade – og en masse fantasi”.

De bliver afleveret af en professionel børneunderholder med et smil og en lille sjov historie, så alle får en god oplevelse med hjem.

Ballondyr er populære hos både børn og voksne, og som vores ballonmand siger:

Man kan være for lille til balloner, men man kan ikke være for stor ! 

Og det er jo heldigt for alle de voksne, børn og unge mennesker som elsker ballondyr !

Giv børnene en sjov dag med ballonklovnen Lillebror

Ballonklovnen “Pjatklovnen Lillebror” er børnene ven, og han har altid god tid til at snakke med dem.

Han laver farvestrålende balloner og ballondyr samt små “tryllenumre” rundt i centret, i gågaden, på markeder og alle andre steder hvor der er brug for klovneri.

PjatKlovnen Lillebror går primært rundt og underholder (gadeunderholdning / walk around), han kan også engageres til sceneshow.

Ballonklovn Ballonmand PjatKlovnen Lillebror
Ballonmand Ballonklovn Ballondyr Ballon-Mekanikeren

Ballon Mekanikeren

Ballonklovnen “Pjatklovnen Lillebror” er børnene ven, og han har altid god tid til at snakke med dem.

Han laver farvestrålende balloner og ballondyr samt små “tryllenumre” rundt i centret, i gågaden, på markeder og alle andre steder hvor der er brug for klovneri.

PjatKlovnen Lillebror går primært rundt og underholder (gadeunderholdning / walk around), han kan også engageres til sceneshow.

Ofte stillede spørgsmål

Der er mange ting der spiller ind på prisen. F.eks. dato, transport,  varighed og antal deltagere samt om det er et privat eller offentligt arrangement.

Prisen varierer også på om det er en professionel eller en glad amatør. 

Det kan derfor godt betale sig, at kontakte flere for at få et tilbud og være opmærksom på om det er en professionel som også kan underholde eller om det bare er en amatør der kan lave nogle få forskellige ballondyr. 

Husk at bede om en kontrakt eller en skriftlig bekræftelse på jeres aftale – inkl. pris. 

Den store forskel på en ballonmand og en ballonklovn er ofte at en ballonklovn har overdrevet meget sminke i ansigtet og ”støjende” adfærd, hvorimod en ballonmand ofte “kun” er god til at lave ballonfigurer.

Nogle ballonmænd  har taget det bedste fra henholdsvis ballonklovnen og ballonmanden og kombineret til en udgave hvor du får det bedste fra dele.

Uanset om du vælger en ballonmand eller ballonklovn så vær opmærksom på, at få få en professionel og nærværende børneunderholder, som er god til at snakke med børn, god til at skabe trygge rammer og en sjov oplevelse for både børn og voksne – imens at der laves flotte ballondyr.

Ballonklovne med overdrevet meget sminke i ansigtet og ”højlydt / støjende adfærd”  kan være skræmmende…………selv for voksne …… !!!

Desværre tror mange fejlagtigt, at det er den eneste måde at være ballonklovn på, der er ikke noget at sige til, at der er nogle som får Coulrofobi (angst for klovne)?

Klovne med overdreven sminke og adfærd er beregnet til at blive set i et cirkus eller på TV – altså på god afstand. Klovnenes overdrevne overdrevne adfærd har til formål, at komme ud over scenekanten til alle.

For at alle skal have en god oplevelse kan du overveje at booke en ballonmand eller en ballonklovn som har meget lidt eller ingen sminke på – alt efter børnenes alder – og som slet ikke er “støjende / skræmmende” i sin adfærd. Husk at tale med underholderen om dette. 

Balloner er skønne ….. men….. ikke alle børn og voksne er trygge ved balloner, det skal respekteres og håndteres, så alle får en god oplevelse.

Derfor er det vigtigt, at du bruger en professionel børneunderholder, og ikke bare en “tilfældig student” der kan lave nogle få flotte ballondyr. Det kræver nemlig sit, at kunne læse reaktionerne hos børn og voksne – og agerer derefter så alle får en god oplevelse.

Balloner i naturen er en rigtig dårlig idé, de skal i skraldespanden. Men uheldet kan ske, og et barn kan miste sin ballon ude i naturen.

De fleste underholdere har derfor nøje udvalgt nogle kvalitets balloner, der er fremstillet af naturgummi (latex) – ikke plast.

Ballonerne er 100% bio-nedbrydelige. Nedbrydning begynder allerede når ballonen bliver pustet op. Denne proces accelereres, når ballonen udsættes for lys og påvirkninger af omgivelserne.

Ballonerne nedbrydes ude i naturen umiddelbart lige så hurtigt som et egetræsblad.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere