Børnehave / SFO - Book en sjov forestilling med musik, krop & bevægelse
 

Skal du bruge underholdning
i børnehaven eller SFO’en?

 

I skal have sommerfest og vil gerne lave noget ekstra. Måske har I overvejet at få en tryllekunster, en klovn eller ballonmand ud og optræde? Men det kan være svært at finde det helt rigtige - noget der virkelig giver børnene en god oplevelse de vil huske.

Der er et budget, der skal overholdes og I vil for alt i verden ikke tage chancen og bestille noget, som ikke leverer den gode dag I havde håbet på. Hertil kunne det være rart, hvis den underholder I bestiller kunne lave noget, der passer til den dagsorden I har eller institutionens læringsmål.

Pædagogiske temaer i vores forestillinger

Vi ved hvor vigtigt det er i børnehaver og SFO’er, at der skal læres noget og derfor har vores forestillinger altid relevante temaer med.

Lær at tælle

med Tællesangen får børnene en sjov sang og en remse man husker, når man skal lære at tælle til 10.
Video med "Tællesangen"

Sociale kompetencer

i forestillingerne kommer en række sociale temaer op, såsom “hvordan vi taler til hinanden,” når en fræk bugtalerdukke siger ting man ikke må.

Krop og bevægelse

Vi skal op og bevæge os, så vi kan styrke vores motorik. Det gør vi på en sjov måde til glad musik med fagter eller en lille dans til.

Musik og sang

Børnene kommer til at synge sange fra vores danske børnesangskat, alt sammen i nogle forskellige musikgenre.

Alt efter hvilke temaer, der er mest relevante i jeres institution, så I får sjove indslag til at arbejde med tal, bevægelse, musik eller sociale kompetencer. Som udgangspunkt er alle temaerne i spil i vores forestillinger, men vi kan tilpasse vægtningen af dem efter jeres behov.


Få et tilbud på en forestilling
Ring NU på telefon 60 51 55 15


Bliv kontaktet
 

Hvad kunderne siger om os

Vi ved hvor meget det betyder, at sommerfester, temadage og særlige events i institutionen forløber godt. Derfor sørger vi altid for at høre om vores kunders oplevelse af vores underholdning. Indtil videre har vi kun fået gode ord med på vejen, hvilket afspejler sig i en 5 ud af 5 score i Facebook anmeldelser og meget god presseomtale. Læs flere og uddybende udtalelser

Nogle glimt af hvad I kan få fra BørneParty

Børneunderholdning, hvor der er styr på det hele

BørneParty har altid godt øje for alle de praktiske detaljer.

  • Vi tager os af lyden og medbringer vores professionelle lydanlæg, der kan sørge for god lyd for helt op til 500 publikummer udendørs
  • Vi tilpasser os scenen og har egne bagtæpper med
  • Vi gør alt i overensstemmelse med den kontrakt vi har lavet
  • Vi kommer altid 45 - 60 minutter før forestillingen starter, så vi kan hilse på hinanden og sørge for at alt er som det skal være.
  • Vi sender altid jer det ønskede materiale (pressefotos etc.) og børnene får et postkort efter forestillingen.
  • Du kan finde de fleste sange fra showet på youtube og du kan kvit og frit printe vores male- og opgavebog
BørneParty sikrer en kvalitet og professionalisme, som er svær at matche.

Mangler du et svar - se ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

1Sender du en bekræftelse?
Ja - der kommer en kotrakt til underskrift via din e-mail.
Det er altid rart at have en skriftlig aftale, på denne måde er der mindst risiko for misforståelser f.eks angående tidspunkter, adresser, sceneforhold osv.

Når begge parter har underskrevet kontrakten er aftalen bindende.
2Må vi optage video og tage billeder?
Ja – det må I gerne, men kun til eget brug.I må også gerne lægge små videoklip på jeres egne sociale medier og hjemmeside.I må ikke lægge den fulde forestilling op, da jeg fanger øjeblikket, arbejder med nærværet og samspillet med børnene – det kan video desværre ikke gengive!Særligt i Børnehaver/SFO: Aftal, hvem der fotograferer og husk at tjekke, om nogen forældre har bedt om, at børnene ikke bliver fotograferet. Giv evt. de børn en gul vest på, så er de nemme at spotte - og at placere bagerst i lokalet.
3Kan vi betale via EAN-nummer?
Ja - selvfølgelig. Oplys jeres EAN-nummer sammen med jeres bestilling, så kører det helt automatisk.
4Kan du sende en faktura?
Ja - selvfølgelig. Oplys e-mailadresse som fakturaen skal sendes til sammen med jeres bestilling, så kører det helt automatisk.
5Hvor meget plads skal du bruge?
Jeg tilpasser mig stedet, men de optimale mål er
Bredde:mindst 2 meter og dybde: mindst 1,5 meter.
Jeg kan sagtens klare mig med mindre plads. Dette kan dog betyde, at jeg ikke kan opsætte mit bagtæppe.
6Kan du optræder du udendørs?
I kan roligt holde sommerfesten udendørs - det finder vi ud af. Eneste udfordring er at mit lyd/lys-udstyr kan ikke tåle regn, derfor skal der i tilfælde af dårligt vejr kunne overdækkes - eller skal flyttes indendørs.

En konkurrencedygtig pris
- der ikke springer budgettet

BørnePartys underholder er i en klasse for sig. Erik, som han hedder, kan både bugtale, trylle, lave ballondyr, synge og lave en masse sjov med børnene. En mand så specialiseret i børneunderholdning er sjælden. Han kan virkelig levere varen, som han har gjort det i 20 år. Selvom han elsker det, så skal han jo også leve.

Estimeret pris ca. 5-6.000 kr.
Honoraret er momsfrit jævnfør momslovens § 13 stk. 1 nr. 7 om kunstnerisk virksomhed.


Prisen for en hverdagsforestilling i en institution er typisk omkring 5.000 kr. i Jylland / Fyn og 6.000 kr. på Sjælland (grundet ekstra transportudgifter). Denne pris varierer alt efter hvilken forestilling du vælger, tidspunktet på dagen og hvor i landet det er.

Kontakt Erik og få et skarpt tilbud med en pris der dækker ALT (kørsel, lydanlæg, postkort etc.). Så slipper du for at bekymre dig om ekstra udgifter.


Få et tilbud på en forestilling
Ring NU på telefon 60 51 55 15


Bliv kontaktet
 

Er du stadig i tvivl?
se hvad de siger på de sociale medier

 Bliv kontaktet: