Børneshow for børn - Bugtaler Sherif Haps er garanti for grinende børn
 
Danmarks Skøreste Cowboy

Sherif Haps - Børneshow

 

Sherif Haps
Danmarks Skøreste Cowboy

Sherif Haps er Sherif i “Lovløse Lille”, en lille by i det Vilde Vest. I ”Lovløse Lille” har Sherif Haps sit hyr med at holde styr på byens indbyggere, der nok ikke har den største respekt for byens Sherif. Der er heller ikke ret meget respekt at spore fra Sherif Haps´ tro følgesvend Gribben Guffe, der hele tiden driller Sherif Haps. Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en Grib – men Medicinmanden har fortryllet Guffe. Guffe er derfor ikke nogen helt almindelig grib – den tror nemlig den er en papegøje og snakker løs hele tiden. Se priser

Bliv kontaktet

Dit navn *

Din e-mail *

Telefon nr. *

* = skal udfyldes

Evt. Besked

Bugtaler og tryllekunstner for børn
Sjov børneunderholdning

Sherif Haps indtager scenen i fuldt firspring med sjov, charme og super sceneperformance. Der er fart over feltet, når Sheriffen fra det vilde vest og hans ualmindelig charmerende grib Guffe blænder op for deres helt forrygende børneshow.

Børneshowet foregå i Sherif Haps's “univers” og scenen er prydet med et flot bagtæppe. Pressen skrev: "Sherif Haps er er en formidabel bugtaler, og så kan han både trylle og fremtrylle alskens ballondyr til børnene. Sherif Haps - og især Guffe - er elsket af både børn og voksne."

Der medbringes professionelt lydanlæg til ca. 250-500 publikummer
Varighed: 30 minutter

.

Meet & Greet: Mød Sherif Haps & Guffe

Vil du give børnene en ekstra god oplevelse med Sherif Haps & Guffe?

Lav en aftale om Meet & Greet efter showet. Børnene får mulighed for at hilse på Sherif Haps og Guffe, det er altid et stort tilløbsstykke. Der er fankort til alle børn og autografer til de som ønsker det. Mor og far kan “skyde” et foto med deres mobil/smartphone, og børnene får mulighed for at købe sangene fra showet, så børnene får et personligt minde med hjem.
Varighed: 15-30 minutter.

 
 
 
 

Ballonmanden Sherif Haps

Børn og voksne elsker ballondyr
Vil du give børnene et ekstra stort smil med hjem? Så lav en aftale med Sherif Haps om 30-45 minutters ekstra tid efter showet. Sherif Haps laver flotte farvestrålende ballondyr, som børnene kan tage med hjem. Pressen skrev: "Sherif Haps er expert i ballondyr"
Book en ballonklovn som mobil underholdning rundt på gaden, torvet eller i centret.

Book en ballonmand / ballonklovn
.

Fastelavn

Fastelavn er tid til tøndeslagning, udklædning og masser af sjov for børn og voksne. Lad Sherif Haps være konferencier og hygge om børnene.

Sherif Haps kommer i god tid, og spiller glad fastelavns børnemusik ud over højttalerne. Når alle er færdige med at "slå katten af tønden", kårer Sherif Haps bedst udklædte børn, kårer Kattekonger og Kattedronninger og runder det hele af med 20-25 minutters show.

Fastelavn

Halloween Show

Tag med Sherif Haps på en (u)hyggelig tur i det vilde Vest.

Sherif Haps er lidt af en bangebuks, og ved Halloween går det helt galt !
Sherif Haps er bange for alt, der bare minder om lidt uhygge.
Sherif Haps´ tro følgesvend gribben Guffe er ikke til nogen hjælp overhovedet. Godt nok mener Guffe, at den er verdens sejeste grib, så han driller Sherif Haps med at han er en tøsedreng, der let bliver bange. Det viser sig dog, at Guffe er en endnu større bangebuks end Sherif Haps. For når det begynder at spøge, forsvinder Guffe hurtigere, end man kan nå at sige "vaniljekranshul" ! Det overlader så Sherif Haps helt alene (næsten - publikum er der endnu, hvis de ikke er skræmt væk) med det usynlige spøgelse ”Frederik”, ulækre edderkopper og et talende græskar – alt sammen til stor morskab for børn og voksne. Et Halloween show i børnehøjde med bugtaleri, trylleri, musik, sang og sjove lydeffekter.

Der medbringes professionelt lydanlæg til ca. 250-500 publikummer
Varighed: 30 minutter


Book sjov børneunderholdning

Ring NU på telefon 60 51 55 15


Pressefoto m.m. åbner i skyfish.com

Pressemateriale

Billederne er beskyttet i henhold til lov om ophavsret.
Det er ulovligt at kopiere eller på anden måde at anvende billederne uden forudgående tilladelse.
Det er tilladt for arrangør og presse at bruge billederne i forbindelse med Sherif Haps og Guffe's optræden.
Pressefoto -  Sherif Haps og Guffe

Sherif Haps og Guffe

Pressefoto -  Sherif Haps og Guffe

Sherif Haps og Guffe

Sherif Haps tryller

Sherif Haps tryller (png)

Sherif Haps og Guffe med flag, dannebro, tillykke

Sherif Haps og Guffe med flag (png)

A3 Plakat -  Sherif Haps og Guffe med eksempel

A3 Plakat - Sherif Haps og Guffe

A3 Plakat -  Sherif Haps og Guffe

A3 Plakat - Sherif Haps og Guffe